Trouwambtenaar, BABS, Ritueelbegeleider

Leuk dat jullie mij hebben gevonden!

Mijn naam is Janine Keijzer. Graag vertel ik iets over mijzelf en mijn werkwijze. Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar, BABS en Ceremoniemaker.

Na een prachtige studie aan de Universiteit van Humanstiek over rituelen en ceremonies koos ik voor het Zelfstandig Trouwambtenaarschap. En natuurlijk kan ik ook Babs voor één dag zijn. Veel paren trouwen tegenwoordig eenvoudig voor de wet en pakken daarna uit op de manier waarop ze zelf willen. Het is immers super belangrijk jullie sfeer, gevoel, wensen tot uiting te laten komen. Een 'ceremonieel huwelijk' temidden van jullie naasten en op elke plek waar je maar wil biedt alle vrijheid en mogelijkheden die je maar wilt. Het is prachtig de persoonlijke en unieke verhalen te horen van ieder paar en daar samen wat moois van te maken. Waar ligt jullie liefde, passie, geluksgevoel, betekenis? Hoe is het allemaal ontstaan? Passen daar extra's bij of houden jullie het klein? Uiteraard kan ik eveneens ook direct het huwelijk wettelijk voltrekken als Babs.

Hoe werk ik? Jullie kunnen altijd vrijblijvend een gesprek met mij hebben via zoom of gewoon live in Café Vooges onder het station van Haarlem. Dan, als we een klik hebben, stuur ik jullie informatie op waarbij ik je help mee te denken over wat er allemaal kan met huwelijken. Vanwege mijn studie geef ik inspirerende voorbeelden van huwelijksrituelen of andere wereldse rituelen/ceremonies of symbolen waar je uit kunt kiezen of je inspiratie uit op kunt doen.

Zodra we 'jullie story' samen hebben gevonden en bepaald, gaan we de rest invullen. We hebben het ook over de locatie, de gasten, getuigen, aankleding, muziek, teksten en speeches. Samen met jullie streef ik naar een ceremoniële handeling van ongeveer 30 tot 40 minuten. Is de bruiloft klein, dan kan ik óók jullie ceremoniemeester worden, dan heb je alles in één hand, wel zo handig. Ik vind het namelijk ook super leuk om te organiseren omdat ik ook event organisator ben! Is het groter van opzet werk ik ook graag samen met jullie ceremoniemeester of weddingplanner.

Janine KeijzerOver mijn achtergrond en passies... Op mijn 24ste studeerde ik af als Cultuursocioloog aan de Universiteit van Amsterdam. Maar ik ben vooral een creatieveling. Mijn hart klopt voor muziek en dans: het allergrootste deel van mijn leven was ik Flamencodanseres en nu ook nog altijd Zangeres van latin songs (bossa nova, fado, bolero's). De combinatie van mijn fascinatie voor maatschappij, rituelen en ceremonies, én mijn 'Spaanse' achtergrond maakt dat ik me extra thuis voel bij mensen die net als ik houden van passie, kleur, warmte, gezelligheid. Ook tweetalige huwelijken (Spaans, Engels, Duits, Frans) vind ik erg leuk om te doen. En let op: ik ontzorg jullie óók. Ook al wordt het een te gek bruisend feest, er is altijd een draaiboek. Of het nu een wettelijk huwelijk is, een liefdesfeest, of bij een van de ándere ceremonies die ik aanbied.

Ga af op jullie gevoel en treedt gerust in contact als er een ‘JA’ ontstaat.

Ik sta er helemaal voor open om samen met jullie van jullie moment iets onvergetelijks te maken.
"Let's Celebrate"!

 

SDCgroeneblousechamp2.png