Trouwambtenaar, BABS, Ritueelbegeleider

Leuk dat jullie mij hebben gevonden!

Mijn naam is Janine Keijzer. Graag vertel ik iets over mijzelf en mijn werkwijze. Ik ben Zelfstandig Trouwambtenaar, BABS en Ceremoniemaker.

Een korte noot vooraf: dit jaar kan ik nog één huwelijk plannen in het najaar (de rest is vol) als er nog een aanvraag komt. Daarna heb ik weer alle ruimte vanaf het voorjaar van 2023...!

Hoe is het zo gekomen dat ik ervoor koos om huwelijken te gaan voltrekken?

Na een super leuke en interessante studie in 2019-20 aan de Universiteit van Humanstiek over Rituelen en Ceremonies koos ik voor het Zelfstandig Trouwambtenaarschap. En natuurlijk kan ik ook jullie Babs voor één dag zijn. En wat ging er vooraf aan dit alles? Janine Keijzer

Op mijn 24ste studeerde ik af als Cultuursocioloog aan de Universiteit van Amsterdam. Maar ik ben vooral een creatieveling. Het allergrootste deel van mijn leven was ik Flamencodanseres en nu ook nog altijd Zangeres van latin songs (bossa nova, fado, bolero's). Verder ben ik part-time creatief docent, en lerarenondersteuner. Ik ben altijd geïnteresseerd in ieders persoonlijke en unieke verhaal of dit nu volwassenen of kinderen zijn. De combinatie van mijn fascinatie voor maatschappij, rituelen en ceremonies, én mijn 'Spaanse' en creatieve achtergrond maakt dat ik me extra thuis voel bij mensen die net als ik houden van passie, kleur, warmte, gezelligheid. Ook tweetalige huwelijken (Spaans, Engels, Duits, Frans) vind ik erg leuk om te doen. 

Hoe werk ik? Jullie kunnen altijd vrijblijvend een gesprek met mij hebben via zoom of gewoon live in Café Vooges onder het station van Haarlem. Dan, als we een klik hebben met elkaar, stuur ik jullie informatie op waarbij ik je help mee te denken over wat er allemaal kan met huwelijken. Ik geef jullie inspirerende voorbeelden van huwelijksrituelen of andere wereldse rituelen/ceremonies of symbolen waar je uit kunt kiezen of je inspiratie uit op kunt doen. Altijd leuk om te lezen wat alles eigenlijk betekent wat in huwelijken plaatsvindt!

Zodra we jullie story samen hebben bepaald, en jullie wensen in kaart hebben gebracht, gaan we de rest invullen. We hebben het ook over de locatie, de gasten, getuigen, aankleding, muziek, teksten en speeches. Samen met jullie streef ik naar een ceremoniële handeling van ongeveer 30 tot 40 minuten. Is de bruiloft klein, dan kan ik óók jullie ceremoniemeester worden, dan heb je alles in één hand, wel zo handig. Ik vind het namelijk ook super leuk om te organiseren omdat ik ook event organisator ben. Is het groter van opzet werk ik ook graag samen met jullie ceremoniemeester of weddingplanner.

Ga af op jullie gevoel en treedt gerust in contact als er een ‘JA’ ontstaat.

Ik sta er helemaal voor open om samen met jullie van jullie moment iets onvergetelijks te maken.
"Let's Celebrate"!

 

SDCgroeneblousearmen.png