Trouwambtenaar, BABS en Ceremoniespreker

Leuk dat jullie mij hebben gevonden!

Mijn naam is Janine Keijzer, Zelfstandig Trouwambtenaar en B.A.B.S (Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand), woonachtig in Den Haag, vlakbij duinen en strand.

Na een mooie en interessante studie in 2019-20 aan de Universiteit van Humanstiek over Rituelen en Ceremonies koos ik voor het Zelfstandig Trouwambtenaarschap. En natuurlijk kan ik ook jullie Babs voor één dag zijn. Janine Keijzer

Graag een korte historie over mijzelf. Op mijn 24ste studeerde ik af als Cultuursocioloog aan de Universiteit van Amsterdam. Ik koos echter voor mijn passie voor dans en muziek. Het grootste deel van mijn leven was ik flamencodanseres en nu ook nog altijd zangeres van latin songs (bossa nova, spaanse muziek, fado, franse chansons). Na het afsluiten van de flamenco carrière na 25 jaar was het tijd voor een ommezwaai. Dat werd het Zelfstandig Trouwambtenaarschap. Ontzettend leuk om te doen! De combinatie van mijn fascinatie voor maatschappij, rituelen en ceremonies, én mijn 'Spaanse' en creatieve achtergrond maakt dat ik me extra thuis voel bij mensen die net als ik houden van passie, kleur, warmte, gezelligheid. Ook tweetalige huwelijken (Spaans, Engels, Duits, Frans) liggen me heel goed. En let op: willen jullie in Spanje trouwen omdat één van de partners Spaans of Zuid-Amerikaans is, of gewoon omdat jullie het leuk vinden? Fantastisch. Kijk alvast onder 'Spaans Trouwen' op deze site.

Wat is mijn werkwijze? Ik start altijd met een vrijblijvend gesprek via de zoom of videocall. Dan, als we die essentiële klik hebben met elkaar, stuur ik jullie informatie op waarbij ik je help mee te denken over wat er allemaal kan binnen jullie Ceremonie, die uiteraard zo passend mogelijk moet zijn. Ik ben nieuwsgierig naar jullie unieke liefdesverhaal, dat altijd weer anders is, dat maakt het zo boeiend en interessant. Hoe en waar en wanneer is alles ontstaan en waar gaan jullie voor met elkaar en in jullie leven? Ik geef jullie ook inspirerende voorbeelden van huwelijksrituelen en -symbolen waar je uit kunt kiezen of je inspiratie uit op kunt doen om in de Ceremonie nog persoonlijke extra's bij te voegen. Altijd leuk om te lezen wat alles eigenlijk betekent wat in huwelijken plaatsvindt!

Zodra we jullie wensen en ideeën samen hebben bepaald, gaan we de rest invullen. We zullen ook spreken over de locatie (wat is de mooiste opkomst), hoeveel gasten jullie verwachten, wie er zullen getuigen, is er een bepaald thema qua aankleding, welke muziek, teksten en speeches zullen er zijn? Samen met jullie streef ik naar een ceremoniële handeling van ongeveer 30 tot 40 minuten. Is de bruiloft klein, dan kan ik óók jullie ceremoniemeester worden, dan heb je alles in één hand, wel zo handig. Ik vind het namelijk ook erg leuk om te organiseren omdat ik ook event organisator ben. Is het groter van opzet werk ik graag samen met jullie ceremoniemeester of weddingplanner. Last but not least, vanuit mijn vak als ervaren zangeres kan ik voor jullie de meest favoriete song zingen die voor jullie speciaal is. Dit kan in alle talen, engels, spaans, nederlands, frans, braziliaans, italiaans. Dit doe ik uiteraard alleen als jullie dit een super leuk extra vinden!

Ga af op jullie gevoel en treedt gerust in contact als er een ‘JA’ ontstaat.

Ik sta er helemaal voor open om samen met jullie van jullie moment iets onvergetelijks te maken.
"Let's Celebrate"!

 

SDCgroeneblousekoffie.png