Zelfstandig Trouwambtenaar Haarlem en omstreken

JA!
Jullie gaan dit krachtige en mooie woord naar elkaar uitspreken. En dat is altijd bijzonder.

Als Zelfstandig Trouwambtenaar en vrijgevestigde BABS help ik heel graag mee om dit ‘JA’ vorm te geven en luister bij te zetten.

Vanwege mijn bijzondere expertise vanuit de Celebranten Studie (denk aan: to Celebrate) van de Universiteit van Humanistiek heb ik extra veel kennis over Rituelen en Ceremonies wereldwijd.

Het is ontzettend leuk, ook voor jullie, om van alles te weten over allerlei symboliek in het huwelijk. En dit eventueel toe te passen op jullie verbintenis. Kies zelf uit de mooie lijst die ik meeneem tijdens het eerste gesprek. Deze extra elementen kunnen diepgang geven en het echt persoonlijk maken. Uiteraard blijven de vows, het JA-woord, de akte en getuigen altijd bestaan in de Ceremonie.

Ik vertel hieronder nog meer over hoe we te werk gaan als jullie een vrijblijvend info gesprek willen. Uiteraard denk ik mee met jullie in verband met de corona tijd. Verbinden, juist nu, is zo belangrijk en mooi.

Dus:Tot snel, Hasta la Vista, Auf wiedersehen, See you soon!

Ik bied jullie graag twee soorten ceremoniële begeleiding aan bij jullie belangrijke moment:

  • De BABS voor één dag
  • Zelfstandig Trouwambtenaar

 

Kijk voor de uitleg hiervoor graag op de pagina Prijslijst.

Graag bied ik een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan bij de keuze voor een persoonlijke en uitgebreide ceremonie. Deze afspraak is gratis en vrijblijvend, in het mooie café VOOGES onder het prachtige Station van Haarlem. Uiteraard trakteer ik op koffie, thee of een ander drankje. In een gesprek van ongeveer 30 à 45 minuten voelen we gezamenlijk of de klik er is samen verder te gaan. Bel of mail me gerust voor een afspraak

Wil je zowel de ceremonie als de organisatie en vormgeving van het feest in één hand hebben? Dat kan. Ik vind het net zo leuk om óók het organisatorische gedeelte op me te nemen. Dit kan alleen bij een wat kleinere Ceremonie. Bij een grootse Ceremonie werk ik graag samen met een vast Eventbureau & Weddingplanner of met de Ceremoniemeester of Eventplanner van jullie keuze.

Graag tot ziens, ik kijk er naar uit!JaninfotoZefan.png

kasteel.png