Partners

Wil je als je gaat trouwen alles 'in één hand houden'?

Met de Weddingplanner erbij, ik zelf als jullie Babs of Zelfstandig Trouwambtenaar, met alles erop en eraan?

Ik werk graag samen met de super kleurrijke, creatieve wedding en eventplanners van Myrthe-regelt-het. Myrthe en haar team bieden samen met mij eigenlijk álle mogelijkheden van de regenboog. Gaat het alleen om styling? Of wil je groots uitpakken om Myrthe de hele bruiloft te laten organiseren? Alles is mogelijk. Zowel Myrthe als ik hebben erg veel gevoel voor originaliteit, een persoonlijk verhaal, je eigen vormgeving, een beetje weg van 'conventioneel', op zoek naar je eigen kleur en verhaal.

Gezamenlijk komen we tot jullie perfecte en passende bruiloft.

Verder sta ik op The Perfect Wedding, een fantastische informatieve site voor ál je bruiloftsideeën. Grote aanrader! Zie www.theperfectwedding.nl Je kunt hier van alles vinden om je bruiloft te plannen via handige tools. Ook is er een budget planner, om je kosten goed in de gaten te houden.

Daarnaast kun je mij eveneens vinden op Trouwen.nl en Bruiloft.nl: www.trouwen.nl.

Trouwlocaties

Eén van de belangrijkste onderdelen van een ceremonie is natuurlijk de locatie.

Vooral voor een bruiloft is het zeer belangrijk. Uiteraard kan ik hierin meedenken en tips geven. Wil je met grandeur? Of in zeer natuurlijke omgeving? Of in een mooi oud gebouw, vol sfeer en historie. Wellicht lekker aan het strand of elders aan het water? In je favoriete kroeg, of gewoon thuis? Niet in Nederland, maar ergens op die belangrijke, te gekke plek in het buitenland?

Belangrijk is vooral dat we samen na gaan wáár getrouwd mag worden. Check dit alvast bij je locatie van keuze. Die wordt voor de dag door de gemeente aangewezen als tijdelijke trouwlocatie. Of wellicht heeft het deze status allang.

Voor mijn eigen omgeving van Haarlem kan ik jullie alvast drie tips geven waar ik goede connecties mee heb en die allemaal een eigen sfeer uitstralen, en niet onbelangrijk: geleid worden door de mensen die volop meedenken en open staan.

In Bloemendaal staat de Zocherkerk, ooit de kapel van het provinciaalse ziekenhuis dat daarachter ligt. Tegenwoordig is de locatie zowel trouwlocatie als event locatie. Er zijn twee top zalen op kleine schaal waar resp. 50 of 100 gasten terecht kunnen. Zie www.zocherlounge.nl

Direct aan het strand trouwen omgeving Bloemendaal? Er zijn diverse mogelijkheden. Ik heb een goede band met Parnassia, dat onlangs in oude luister is opgeknapt en waar een fijn team de zaak runt. Er zijn verschillende aparte zalen te huur. Kijk uiteraard zelf verder op www.parnassia.nl

Denk aan een meditatieve, intieme sfeer bij de grote witte zaal van Yoga Inner Work. Trouwen (of partnerschap registeren) in de voor jullie passende omgeving? Doen! Zie www.yogainnerwork.nl

bos.png

2.png