Recensies staan ook op: The Perfect Wedding

Kijk gerust ook even op mijn pagina bij The Perfect Wedding: www.theperfectwedding.nl

Ceremonieel Huwelijk en Ceremoniemeester voor Dave en Eline

Janine kwam bij het eerste gesprek spontaan over en wist ons te enthousiasmeren over het begeleiden van de ceremonie. Janine nam ons van top tot teen mee in de informatie over hoe de ceremonie eruit kwam te zien. Ook bood ze ons de ruimte om onze wensen te delen en daarin hadden wij het gevoel dat alles mag op de manier zoals wij willen. Verder nam Janine ons mee in mogelijkheden die eventueel ook zouden kunnen, deze tips waren fijn om mee te krijgen. Janine was buiten haar verantwoordelijkheidsgevoel ook oprecht geinterreseerd in ons liefdesverhaal. Janine weet daar bij de ceremonie een kloppend en fijn om naar te luisteren verhaal van te maken. Tijdens de voorbereiding geeft Janine je het gevoel dat je ontlast word van alle regeldingen en tijdens de ceremonie laat Janine zien dat we dit inderdaad ook met vertrouwen uit handen konden geven.

Ceremonieel Huwelijk Malyssa en Sebastian

Wat een prachtige vrouw is Janine! We hadden meteen een goede klik met haar en zijn super enthousiast over hoe ze ons heeft meegenomen in de voorbereidingen en uiteindelijk de ceremonie zelf. Super fijn dat ze een deel in het Spaans (voor mijn schoonfamilie) deed. Ze heeft passie voor haar vak en dat merk je aan alles. Ze stopt echt tijd in de voorbereidingen; vragen bedenken die je los van je partner moet beantwoorden, bellen met close familie/vrienden en een extra Spaanse vertaling van haar gehele speech voor mijn schoonfamilie. Ze neemt veel werk uit handen en heeft al veel ervaring. We raden haar echt aan!

Ceremonieel Huwelijk Behnaz en Saul, Amstel Hotel, november 2021

Mede door Janine hebben wij de mooiste dag van onze leven gehad! Janine is een hele lieve vrouw en vanaf ons eerste telefoongesprek voelde het bijzonder goed aan. Janine straalt een bijzondere warmte en rust uit, is een goede luisteraar en haar manier van praten voor publiek is echt next level. Na afloop van de ceremonie zijn mijn man en ik door zoveel vrienden/familieleden gebeld die helemaal onder de indruk waren van de spreek skills van Janine. Ze heeft ons verhaal op een prachtige manier verwoord en neemt het publiek helemaal mee hierin. Niemand kon dit overtreffen, echt. Dank je wel Janine voor deze onvergetelijke dag en jouw bijdrage hierin!!!

Ceremonieel Huwelijk met Handvasten voor Laurien en Maaike

Janine was onze ritueel begeleider tijdens ons huwelijk. We hebben gekozen voor een vrije invulling van onze liefdesceremonie, Janine dacht graag mee en heeft veel ruimte gelaten aan onze eigen ideeën. Ze was heel betrokken, enthousiast en haar kennis en begeleiding bij het handvasten heeft onze ceremonie heel speciaal gemaakt!

Huwelijk Immanuel en Anouska

Voor onze allermooiste dag waren we op zoek naar iemand die ons verhaal en gevoel zo goed mogelijk voor het voetlicht kon brengen. Met prachtige woorden en een mooi lied heeft Janine ons echt geraakt. Ze wist echt ons verhaal over te brengen, ook door degene die ons samen heeft gebracht (en er niet meer bij kon zijn), op speciale manier erbij te betrekken. We hebben veel lof over Janine, ze is echt een prachtige aanwinst voor jullie ceremonie!

Huwelijk met Keltisch Handvasten Hans en Johanna

Voor onze allermooiste dag waren we op zoek naar iemand die ons verhaal en gevoel zo goed mogelijk voor het voetlicht kon brengen. Met prachtige woorden en een mooi lied heeft Janine ons echt geraakt. Ze wist echt ons verhaal over te brengen, ook door degene die ons samen heeft gebracht (en er niet meer bij kon zijn), op speciale manier erbij te betrekken. We hebben veel lof over Janine, ze is echt een prachtige aanwinst voor jullie ceremonie!

Ceremonieel Huwelijk Ewoud and Kitti

Vanaf het eerste contact dat we met Janine hadden wisten we dat we met haar in zee wilden gaan. Janine was ons altijd 2 stappen voor, en nam ons bij de hand tijdens de voorbereidingen voor de ceremonie. Stuur haar een mailtje, dan begrijp je meteen wat we bedoelen! Ze weet hoe een mooie ceremonie er uit ziet en heeft talloze ideeen hoe het zou kunnen worden. Ze had bijvoorbeeld het idee om voor ons te zingen, in het Italiaans zelfs, en ze stelde voor om haar gitarist mee te nemen als begeleiding. Het was echt ontzettend mooi! We kunnen Janine hartelijk aanraden!!

Wettelijk Huwelijk Emmy en Jurian

Janine is een hele enthousiaste dame. Ze neemt je mee in de verschillende mogelijkheden die er zijn om 'jouw' ceremonie tot iets unieks te maken. Janine geeft een duidelijk overzicht van alle dingen die er voor de bruiloft/ceremonie geregeld moeten worden. Wij hebben gekozen voor een 'Keltische knoop. Janine houdt tot aan jullie trouwdag persoonlijk contact met het bruidspaar

Ceremonieel Huwelijk Kennet and Vanessa

All the process went extremely smoothly and easy. We couldn't be happier to have Janine as our Cemorianalist. We wanted our ceremony to be fun & happy and she did even more what we expected! Just an amazing speech about us! Everyone loved and felt even more connected to us.We definitively recommend her to your special day!!!!

25 jaar getrouwd - Liefdesceremonie Hans en Jaantje

We werden volkomen verrast door onze geweldige kinderen Mark, Marloes en Adriaan, die samen met alle kleinkinderen een verrassingsfeest op touw hadden gezet. We hadden alleen maar gehoord dat we in het restaurant moesten zijn rond lunchtijd in onze beste kleding. Wij dachten aan een fijn etentje. Maar het was veel meer dan dat. Ingehuurde Ceremoniemaker Janine had een prachtige speech voorbereid en er was een top diashow van de hoogtepunten van ons leven en we hebben zo veel gelachen en ook nog gedanst. Een onvergetelijke dag. Janine was hierin een enorme aanwinst. Een goede spreker kan een feest echt luister bij zetten, en dat is ze!

9.png

6.png