Vrienden zijn onmisbaar voor ons leven! Het is mooi als je samen een héél eind oploopt. Jaren, en soms zelfs zolang het leven duurt. Samen ontwikkel je je in allerlei levensfases, met alles wat daarbij komt kijken. Partners, liefdesleven, banen, ondernemingen, persoonlijke ontwikkelingen. Ups en downs.

Het is fantastisch als er mensen zijn bij wie je voelt: JA, met hem, haar of met hén kan ik altijd weer die klik vinden, kunnen we verder praten alsof er geen tijd tussen heeft gezeten.

En opeens voelen jullie, op een bepaald moment en misschien door een bepaalde omstandigheid: we willen dit samen in een vriendschapsfeest of vriendschapsceremonie op ludieke wijze bekrachtigen. En je maakt een plan. Jullie gaan iets bijzonders ondernemen. En hoe leuk is het als we daar een creatief moment, een spel, een ceremonie, voor verzinnen samen.

Een andere mogelijkheid is het uiten van grote dankbaarheid wegens een vriend(in) die zó veel heeft betekend in jouw/jullie leven. Het wordt eens tijd om deze unieke vriend(in) op zeer speciale manier door middels een vriendschapsceremonie in het zonnetje te zetten.

Uiteraard kunnen mensen veel zelf verzinnen. Soms ontbreekt het echter aan tijd. Of soms is het 'helpfull' en inspirerend als er een passende opzet aangedragen wordt waar iedereen zich in kan vinden.

Als Ceremoniemaker kan ik hier met ontzettend veel plezier een steentje aan bijdragen. Ik bied verschillende invalshoeken aan, we gaan het hebben over een Ceremonieel Feest (oftewel gewoon een goed feest maar wel met die extra betekenisgeving), en over allerlei plezierige mogelijkheden dit op te luisteren met bijdrages van jullie kant.

Spreekt mijn verhaal jullie aan? Bel gerust direct op, en we maken een afspraak!