Overgangs Ritueel of Transformatie Ritueel

  • Rites de Passage: overgang naar nieuwe fase: verjaardagen, pensionering, andere levensfase
  • Ceremonieel Verjaardagsfeest

18, 21, 40 of 50 of 65 of . . . Sommigen jaren in je leven verdienen méér aandacht en een bijzondere invulling! Hoe? Samen komen we op de meest persoonlijke en unieke uitwerking daarvan. Geef een 'Ceremonieel Verjaardagsfeest'. We ontwerpen samen dé manier om van deze verjaardag een gedenkwaardig en plezierig moment te maken. Juist ook met al die mooie andere mensen om je heen.

Of . . . geef een Ceremonieel Verjaardagsfeest cadeau aan de jarige. Natuurlijk gebaseerd op een bepaalde betekenisgeving rond degene over wie het gaan. We creëren samen een onvergetelijk moment, met symboliek. Uiteraard niet zonder muziek, eten en drinken, dans, feest! Maar wel met die extra verdieping en kleuring. Ik bied je een waaier aan mogelijkheden hoe dit aan te pakken. Samen komen we op een unieke verjaardag, geheel passend bij jou.

Nieuwsgierig? Bel me gerust meteen even op.

  • Werk en collega's: Pensioneringsfeest

Het pensioen breekt aan. Bij dit belangrijk momentum wil je stilstaan. Een bijzonder pensioneringsfeest met vrienden en familie kan daarin op een unieke en prettige manier ondersteuning bieden. Alle aandacht voor deze belangrijke markering in het leven.

Een collega die zoveel betekend heeft voor jullie bedrijf bedanken? En daarin een passende opzet uitwerken. Hij of zij mag genieten, en mag een geschenk ontvangen in de vorm van dit betekenisvolle pensioneringsfeest met jullie persoonlijke uitwerking daarvan. Alles toegespitst op de mens waarom het gaat. Ik bied een waaier aan mogelijkheden, met invulling voor tekst, muziek, symboliek, ludieke spelmomenten of verrassingselementen, in gezamenlijke uitwerking,.

Wil je meteen even in overleg treden voor ideeën en mogelijkheden? Contact me gerust.