Solo Huwelijk - Trouwen met jezelf

  • Het JA woord aan jezelf

Je bent klaar voor een relatie, of juist even 'klaar met relaties'. Er is al een tijdje behoefte bij je aan een wel zeer bijzonder bekrachtigingsmoment.

  • Trouwen met jezelf is een daad van zelf liefde

Is dit echt mogelijk? Het antwoord is JA! Je hebt zin in DE JURK, DE RING, de felicitaties, het innerlijk geluk, de onafhankelijk die nodig is om je later écht te verbinden, vanuit een goed gevoel in en met met jezelf. 'Ieder nadeel heb z'n voordeel' om met Johan Cruyff te spreken. Op deze Ceremonie mag je echt alles zelf beslissen. Ook in corona tijden zijn er mogelijkheden. Immers, je hebt niet persé een volle zaal nodig. Maar wél degenen die je echt belangrijk vindt en er echt bij wilt hebben.

  • Je eigen bruiloft

Hoe gaan we te werk? Ik heb eerst op een mooie plek een kennismakingsgesprek met je. Waar gaat het jou om in deze super persoonlijke Ceremonie. En hoe geven we dat vorm samen. Net als bij trouwende paren bied ik een waaier aan mogelijkheden te kiezen uit allerlei symboliek. Na het eerste gesprek volgt na invullen van uitgebreide vragenlijst een wat langer gesprek waarin we de Ceremonie in elkaar gaan zetten. Vraag mij ook gerust als Ceremoniemeester als je alles in één hand wilt hebben. Ik combineer eventueel de organisatie én het leiden van de Ceremonie en vind dat hartstikke leuk om te doen. We werken toe naar 'Het Grote Moment', en ondertussen geniet je volop van uitzoeken van de juiste dress, ring, locatie.

Ik weet zeker dat dit een uniek moment wordt voor jou. Kijk even op de pagina prijzen naar waar je ongeveer aan moet denken.

Bel of mail me gerust even.