Renewal of the Vows - Hernieuwen Beloftes

  • Door in verbinding

Wat een geluk als je na zoveel jaar bij elkaar nog steeds, of opnieuw, en misschien wel op een nieuwe manier, die liefde voelt. Je wil dit bekrachtigen met een mooie kleine of grotere ceremonie.

  • Ceremoniemaker én Ceremoniemeester

Een Ceremonie omtrent het Hernieuwen van de Beloftes is een liefdevolle gebeurtenis waarbij jullie opnieuw uitspreken waarom het ook alweer was en is waarom jullie de liefde delen die er is, en die misschien wel gegroeid is in de loop van de tijd. Hoe leuk om dit vorm te geven als een 'nieuwe Bruiloft', met een hernieuwd en fris ‘JA’ woord en andere woorden van liefde uit te spreken en te beluisteren. Ondersteund door jullie intimi, de muziek, teksten, andere feestelijkheden én een mooie Ceremoniële Handeling. Ik bied hierbij aan óók de Ceremoniemeester te zijn, dus de organisatie in één hand te houden, bij een klein tot middelgroot feest. Als je echt zin hebt in een knalfeest dán is een extra eventplanner of ceremoniemeester handig. . . .

  • Koperen, zilveren, gouden bruiloft

Uiteraard is het voor de hand liggend om bij 12,5 of 25 jaar stil te staan bij jullie huwelijk. Maar er kunnen ook andere redenen zijn om even een moment in de tijd te markeren met elkaar. Een Ceremonieel Feest voor jullie koperen, zilveren, of gouden bruiloft of na hoeveel tijd dan ook, kan de ruimte bieden voor die extra betekenisgeving. Klein of groots, met alle toeters en bellen en feestelijkheid die erbij hoort.

Kijk gerust op de pagina Inspiratie om alvast te voelen hé ja dit wil ik, dit kunnen we doen. En dan geven we dat samen op de meest passende wijze vorm!

Neem gerust contact op.