We wilden onze verbintenis bekrachtigen met een Keltisch ritueel: het handvasten. Janine heeft ons daarin begeleid en het ritueel tot in de puntjes uitgewerkt. Janine komt zelf ook met ideeën, is erg gedreven en voert haar taak met passie uit. Met recht een ceremoniemaker!

Huwelijk Immanuel en Anouska

Voor onze allermooiste dag waren we op zoek naar iemand die ons verhaal en gevoel zo goed mogelijk voor het voetlicht kon brengen. Met prachtige woorden en een mooi lied heeft Janine ons echt geraakt. Ze wist echt ons verhaal over te brengen, ook door degene die ons samen heeft gebracht (en er niet meer bij kon zijn), op speciale manier erbij te betrekken. We hebben veel lof over Janine, ze is echt een prachtige aanwinst voor jullie ceremonie!

Bruiloft Peter en Alicja

"We zijn zo dankbaar dat we precies die perfecte mix tussen een knallend feest én verdieping en verbinding hebben gevonden. Het voelde als een warm bad tussen alle mensen die in levende lijve of in onze gedachten bij ons waren. Janine, ongelofelijk bedankt!" - Peter van der T.

Gezinsvorming Mitch en Nathalie

"Elke dag kijken we uit op de bomen die we geplant hebben voor onze kinderen, hoe mooi en tastbaar kun je het hebben? Ik merk dat zelfs Artemis oppast met te wild spelen rond de bomen. Soms geeft ze een aaitje over de stam, en dan kijkt ze me aan en roept dan, alsof ze mijn gedachten raadt: het gaat goed met me hè? En dan rent ze weer verder. Heerlijk, hartverwarmend.” - Nathalie K.

Scheidingsritueel Andre en Sascha

"Ik had nooit gedacht dat ik in staat zou zijn hiertoe. Maar er kwam een moment dat ik weer eens samen was met Sasha en onze drie kids, en we zomaar op het idee kwamen, misschien voelden we beiden dat er een nieuw soort opening of mogelijkheid was, iets te bestendigen voor de kids. Het kwam ook omdat Sasha dit net had gehoord, dat het kon. We hielden een ceremonie op onze vaste plek in de natuur, alleen met de kids. Er waren teksten, er was vuur, er was water, er waren wensen, er werd gehuild en gelachen, we hielden elkaar stevig vast om elkaar nooit meer los te laten. Maar nu vanuit een nieuw begin. Dat was het meest helende dat we maar hadden kunnen verzinnen. Chapeau voor Janine die ons hier om gepaste en respectvolle wijze doorheen loodste" – André B.