Inspiratie en ideeën


Ik hou heel erg van mensen met hun persoonlijke verhalen! Waar ligt jullie liefde, passie, geluksgevoel, betekenis? Ik maak jullie verhaal tot een écht verhaal, met ups en downs, diepgang en humor. In samenspraak met jullie kom ik tot de kern, waar het om gaat en waarom jullie graag deze mooie stap zetten.

Als we tot een afspraak komen stuur ik jullie graag van te voren een lijst met vragen. Hierbij geef ik inspirerende voorbeelden van huwelijksrituelen of andere wereldse rituelen waar je uit kunt kiezen of je inspiratie uit op kunt doen. Dat is het éxtra dat ik bied vanuit mijn studie als Celebrant. Het is sowieso heel leuk meer te weten over de symboliek in allerlei huwelijksceremonies.

Zodra we 'jullie story' samen hebben gevonden en bepaald, gaan we de rest invullen. Vanuit jullie locatie gaat het over de gasten, getuigen, aankleding, muziek, teksten & en speeches. Samen met jullie streef ik naar een ceremoniële handeling van ongeveer een half uur. Is de bruiloft klein, dan kan ik óók jullie ceremoniemeester worden, dan heb je alles in één hand, wel zo handig. Ik vind het namelijk ook super leuk om te organiseren! Is het groter van opzet werk ik ook graag samen met de ceremoniemeester of weddingplanner.