Liefdesfeest: hernieuwing VOWS of zoveel jaar getrouwd?

  • Vier de LIEFDE, de hernieuwing van de VOWS, of zoveel jaar samen met een bijzondere Liefdesceremonie!
  • Ceremoniemaker voor jullie Liefdesfeest

De laatste jaren kun je zoveel met nieuwe ceremonies en rituelen, zoals het HERNIEUWEN VAN DE VOWS feestje, of gewoon weer ouderwets een koperen, zilveren of gouden verbinding vieren temidden van alle familie en vrienden. Willen jullie daar graag een ceremoniespreker bij, of zelfs een complete ceremonie met een hernieuwd JA-woord? Graag bied ik jullie mijn kennis en ervaring als ceremoniemaker aan. Ik bied jullie hele leuke mogelijkheden aan op papier wanneer we kennis maken. Je kunt aan diverse symbolische handelingen denken die het geheel luister bij zetten en precies júllie verhaal vertellen. Deze kennis komt o.a. van mijn 'Celebranten' (=vierder van ceremonies) studie van de Universiteit van Humanistiek'. Maar ook mijn jarenlange ervaring als podium artiest en eventbegeleider komen van pas natuurlijk. Een feestje moet wel een goed feestje worden!

Hoe kleurrijk ook, er komt een uiteraard een strak draaiboek, en indien nodig overleg met diverse betrokkenen. Zodat er voor jullie gewoon ontspanning is, JOY, genieten, verliefd zijn op elkaar, en verheugen op het moment!

De prijs van deze ceremonie is hetzelfde als mijn minimumprijs voor huwelijken. Zie daarvoor de prijlijst!

We kunnen vrijblijvend kennismaken met videocall of ZOOM óf in Café Vooges onder het station van Haarlem. Neem gerust contact op!5.png

16.png