Niet voor de wet trouwen maar wél een Liefdesfeest?

  • Vier de LIEFDE met een bijzondere Liefdesceremonie!
  • Ceremoniemaker voor jullie Liefdesfeest

Wil (of kun) je niet voor de wet trouwen maar voelen jullie heel sterk dat je wél het JA woord wilt geven aan elkaar? Top! Het is mijn specialiteit zou ik bijna zeggen, om een liefdesviering met jullie samen te ontwerpen. Of die nu klein of wat groter is.We werken natuurlijk toe naar het JA woord. Maar wat een vrijheid is er en wat een feest kunnen we hiervan maken! Zoveel symboliek is mogelijk. Ik bied je een schat aan mogelijkheden op papier wanneer we kennis maken. Wil je het Keltische ritueel van Handfasting erin verwerken? Ben je grote natuur liefhebbers en wil je je verbinden hiermee tijdens jullie ceremonie (aarde, groen, vuur, water)? Welke muziek is helemaal jullie muziek, wie voeren dat uit? Ben je zelf zó super creatief en artistiek dat we samen dit ontwerpen helemaal naar jullie smaak en idee? Als je echt zin hebt in een knalfeest dán is een extra eventplanner of ceremoniemeester handig, maar anders kan ik óók tegelijk jullie Ceremoniemeester zijn. . . .

Hoe kleurrijk ook, er komt een uiteraard een strak draaiboek, een mooie opbouw en een goede begeleiding door mijzelf. Zodat er voor jullie gewoon ontspanning is, JOY, genieten, verliefd zijn op elkaar, en verheugen op het moment!

Kijk graag naar de prijzen. Ik maak het met liefde mogelijk voor iederéén met elkaar te trouwen op jullie unieke manier!

Neem gerust contact op.15.png

6.png