In dit hele moeilijke corona jaar, we weten het allemaal, zijn vermoedelijk het merendeel van alle huwelijksfeesten en -ceremonies verplaatst. Of doorgegaan maar dan op een hele andere manier, kleiner en afstandelijker. We wachten allemaal met smart op een 'normaal leven' waarin we vrolijk, gezellig, warm, betrokken weer met elkaar kunnen gaan vieren. Lekker dansen, zingen, elkaar omhelzen, alles wat er bij hoort. Marlene Dietrich had nog helemaal niet te maken met corona al zat ze wel middenin de Tweede Wereldoorlog. Waarom noem ik hier Marlene Dietrich en zien jullie haar prachtige foto?

Het zit zo: ik ben gevraagd om twee jonge mensen (Nederlands en Duits/Frans) te trouwen in hotspot Berlijn! Zij gaan hun internationale liefde bezegelen met een feest dat in jaren 20 stijl zal plaatsvinden in september 2021. Hoe gaaf is dat? De lokatie is art deco, en wow hoe zal de jurk eruit zien, en de rest van de gasten? Wie zal er op komen treden? Wat een opwindend en mooi thema, The Roaring Twenties, en dat in Berlijn nog wel. Hoe zit het met mijn Duits? Das ist ziemlich OK!.

Gelukkig zijn er nóg meer paren die alvast vooruit kijken, ja tot ná die corona tijd. De bruiloften die gepland staan voor volgend jaar zijn wat kleiner, maar die in 2022 gaan ook weer lekker uitpakken. En let op: ik bied tot einde van dit jaar 2020 korting aan voor alle bruiloften van 2021. Daarná als er eindelijk zicht is op een vaccin en dan weer de volledige feestelijkheid, mag ik zelf natuurlijk óók weer delen in de feestelijkheid en mijn gewone prijzen vragen... In elk geval: ik denk graag mee met jullie thema bruiloft, jullie verhaal, óók over de grens, óók in een andere taal! Vooral Spaans is mijn specialiteit, maar ook Duits en Engels en ja zelfs Frans!